Video

Reder Foto er et enkeltmannsforetak som blant annet produserer markedsføringsfilmer for små og mellomstore bedrifter. Ved bruk av nytt og moderne utstyr fra videokamera på en stabiliserende rigg til flygende kamera på en drone, kan man dekke de fleste vinkler av objektet. Siden all produksjon blir utført av en mann, kan man holde kostnadene nede og gi kunden mer for pengene. Reder Foto er opptatt av god kommunikasjon med kunden gjennom hele prossessen for å sikre at budskapet kommer klart frem i sluttproduktet.

 

Anker Sikkerhet As 2019 Montering av fugle og dronevarslingssystem på Stavanger flyplass Sola.

Anker Sikkerhet As er leverandør av drone og fuglevarslingssystemet Ctrl + Sky fra den polske produsenten APS. De ønsket i denne videoen å vise montering av systemet på Stavanger flyplass Sola. Opptakene ble fordelt over flere dager ettersom de ulike komponentene ble montert.

 

Apilarlager.no 2018

Apilar er et automatisert containerlager som ligger i Åros i Røyken. De lagrer varer og eiendeler for privatpersoner og bedrifter. Den store hallen har plass til 1100 containere og cranen bruker maks 50 minutter til å hente den nederste og mest utilgjengelige containeren. Apilar ønsket en video i forskjellige lengder for bruk på sosiale medier og det ble brukt mange forskjellige teknikker og utstyr for å vise kjernen i deres virksomhet. Planen var å fly drone inne i hallen, men det ble litt for mørkt og løsningen ble å feste videokamera i en rigg til kranen med lyssterk optikk. De ønsket også gode bilder av både terminal og containerhall.

Ilafengsel.no 2018

Trykk på linken under for å se filmen.
http://www.ilafengsel.no/pa-innsiden—film.html

Ila fengsel og forvaringsanstalt ønsket å få laget en film som viser hvordan det ser ut på innsiden av fengselet, og hvordan tilbud de innsatte har. Selv om denne filmen er spesielt rettet mot barn og unge, er den også en nyttig for voksne. Å besøke et fengsel kan for mange virke skummelt og er forbundet med mange myter. Med denne filmen ville fengselet gjøre det lettere, og ikke minst forberede de som kommer på besøk. Filmen heter «På innsiden» og ble filmet gjennom året 2018.